Productos Turbolas, industria alimentaria i industria paperera

Productos Turbo-Las, S.L. és una empresa amb 25 anys d’experiència i dedicada a subministrar productes d’altíssima qualitat a escorxadors frigorífics del porc y sales de d’especejament. Els nostres productes són pales depiladores, fuets, rodes carro arrossegament cadena i hidrociclons, escorxadors porcs.

La nostra empresa compta amb la certificació de qualitat UNE EN ISO 9001:2008, avalat pel grup internacional QMS.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS DE LES PALES

No toxicitat: el cos de totes las pales està fabricat amb diferents materials plàstics i cap d’aquests és tòxic.
Rascadors y volanderes: Son d’inoxidable i estan gravats amb l’anagrama de Turbolas per facilitar-ne la identificació. Aquests van adherits al cos amb 6 reblons macissos de gran resistència a la torsió.
Resistència: en ser d’un sol cos compacte, son de gran resistència al desgast, torsió i fricció. Així mateix, no els afecta la hidròlisi (treballant amb aigua de 60 a 62ºC).
Higiene: en no absorbir aigua, aquestes pales no s’aclivellen, cosa que en facilita la neteja. Això evita que es deformin, entre d’altres moltes inconveniències (l’adhesió de pèl, bactèries y les males olors).
Duració: en reunir totes aquestes característiques, el rendiment es molt elevat, si es respecta la informació (kg.) que figura al front de la pala.
Elecció d’un model: a la part davantera dels diferents models de les pales vénen inserits els kg., amb la qual cosa es pot escollir el model de pala més idoni en funció del pes del porc. Exemple: per a porcs d’entre 80 i 100 kg. de pes les pales escollides serien els models “N110” o “L110”.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS DEL FUET

Està compost d’un sol cos no tòxic altament resistent al impacte, al desgast per fricció i torsió. No absorbeix aigua ni s’aclivella. Els casquets de l’eix són d’una gran resistència al desgast per fricció i a l’impacte. Per tot això, és un producte de llarga duració.

CARACTERÍSTIQUES DE LES RODES CARROS ARROSSEGAMENT CADENES

El que les fa diferents és que amb un model de roda determinada, pot abastar una gran gama de valors resistents a les temperatures de treball, tant màximes com mínimes. Consegüentment, poden treballar en cambres de congelació, així com en el sector dels forns socarradors/socarrimadors. Les característiques de las rodes són: tant el producte com les vies no necessiten que se´ls greixi, gran resistència a l´impacte i gran resistència al desgast. Temperatures de treball en condiciones constants: +85ºC a -15ºC. CARACTERISTÍQUES PRINCIPALS DELS HIDROCICLONS

Fabricats amb materials plàstics d’alta qualitat, resistents a la fricció i a l’impacte. Els elements de cautxú son de gran resistència a la compressió, torsió i a l’impacte.

Productos Turbolas

Productos Turbolas
C. Eduard Rodeja, 12
17600 FIGUERES
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 673 692
Contacte
info@turbolas.com
www.turbolas.com

tornar »