Restaurant El Trull d'en Francesc

El restaurant El Trull d’en Francesc disposa d'una gran varietat de plats, que no deixaran indiferents els paladars més exigents, sent fidels als principis de la cuina de la nostra terra, molt variada en ella mateixa, però nosaltres no deixem de Innovar per aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

El restaurant El Trull d’en Francesc va ser fundat l’any 1990 pel matrimoni Francesc Xambó i Josi Salguero, després de restaurar un antic trull d’ oli del s. XVII. Es conservaren algunes parets de pedra del trull original i el sòcol de pedra i la mola per moldre les olives del segle XIX , es col•locà a l’exterior,al costat de dos plàtans. També es restaurà la premsa del any 1870 que es troba en el menjador principal. Davant del restaurant s’acondiciona una terrassa que forma un mirador sobre la Muga i la resclosa del Cordó. Amb el temps s’ha ampliat la cuina i les dependències del restaurant per oferir un millor servei.

El Trull d'en Francesc es troba al centre de l'Alt Empordà, en un poble de 125 persones. Amb uns paratges per a passejar, anar amb bicicleta o només per quedar mirant.

Amb una terrassa oberta a l'estiu davant del riu la Muga, ple d'ànecs i oques. Decoració totalment rustica amb una llar de foc per a l'hivern. El Trull d’en Francesc, s’ha convertit en un referent de la cuina empordanesa de qualitat, oferint un tracte preferent als productes de la terra.

Trull de Boadella

RESTAURANT EL TRULL D’EN FRANCESC
Placeta de l’Oli nº 1
17723 Boadella
Girona, Alt Empordà
T: 972 56 90 27
Contacte
info@trull-boadella.com
www.trull-boadella.com

tornar »