Strena't, tot en moda i complements a Roses

Les boutiques Strena't de Roses dirigides per Silvia Ripoll, son un punt de tendències a Roses , la moda mediterrània i de la costa càlida i Capri, marquen les seves propostes, on els colors clars i pastels juguen un paper molt important.

A Strena't, pots trobar la marca italiana Antica Sartoria, on la major part de les seves peces porten brodats, combinats amb dibuixos alegres i colors vius. Presenten una clara línea de vestits curts i llargs, però destaquen les línees de platja, amb vestits llargs i transparents, per a destacar la figura femenina, súper tendència per aquest estiu i per anar a la platja.

El look total es pot complementar amb tots els complements que disposa Strena´t, bosses i cabassos de totes mides, grans i petits, segons l´ocasió, sabates d´espart amb lluentons i sandàlies de luxe per aconseguir unes cames mes sexis i glamuroses, i un món de bijuteria, per brillar en tot moment.

Silvia Ripoll, tria amb molt d´ull les peces i les fa exclusives, li agrada lo Chic, i barrejar les línees; té molt clar que uns texans es poden acompanyar amb una samarreta i sandàlies amb lluentons," brillar amb elegància es la clau del bon gust".

Els fouters i pareos, que s´han reinventat, ocupen una part important de les botigues, son un gran aliat per les peces de la casa, els pantalons tornen amb molts estils i retorna el pantaló ample.

La font d’inspiració és ella mateixa, compra el que ella portaria i ven el que creu és moda, segueix les tendències però marca el seu estil, com les seves propostes en moda bany, on destaca la firma barcelonina MI&CO, inspirada en formentera, amb una línea de roba de platja on els colors son suaus i bàsics.

Complementa la moda bany amb altres firmes com la firma australiana SEAFOLLY, i l´internacional SWIM DAYS.

Està clar que Silvia Ripoll, és l´art del bon gust en el vestir i complements, mare de família, barreja la política, la moda i l´esport, li agrada córrer i escolta tots estils de música depenent del moment, és Càncer i el seu color preferit es el blanc.

Es defineix com una dona treballadora i senzilla, i el seu major desig, seria "parar el temps".

A Strena´t, es pot trobar tot un ventall de possibilitats per aconseguir el look total, les peces exclusives es converteixen en reclam al carrer per destacar i ser única, eix fonamental de les que busquen l’exclusivitat amb molta elegància i glamour.

Strena't

Strena't
Plaça Catalunya, 18
17480 ROSES (Girona, Alt Empordà)
T: 972 15 28 81
Contacte
info@strenat.com
www.strenat.com

tornar »