Rigasa, professionals al servei dels instal·ladors

Majorista d’articles d’aigua, gas, sanejament, calefacció, aire condicionat i material elèctric.

Des del 1995 RIGASA està al servei dels professionals del sector de la instal·lació per satisfer les seves necessitats en qüestió de material d’aigua, gas, sanejament, calefacció, aire condicionat i material elèctric.

L’empresa, situada al Passeig del Cementiri de Figueres, disposa d’un gran estoc de material, un estoc que respon sempre a uns estrictes criteris de qualitat apostant sempre per les primeres marques de cada sector i que estan avalades per un important prestigi i segell de garantia.

A més dels grans estocs, l’empresa es caracteritza per un servei d’alta qualitat, oferint al client un servei personalitzat amb assessorament tècnic i resolent tots els problemes i dificultats que es pugui trobar, demanant peces quan fa falta o buscant alternatives per resoldre la instal·lació i sempre amb la major brevetat possible. En definitiva a l’empresa hi treballen professionals del sector al servei d’instal·ladors.

RIGASA treballa, principalment, amb instal·ladors de la comarca de l’Alt Empordà a qui els ofereix el transport gratuït de tot el material.

Un dels departaments més importants de l’empresa i que cada vegada va agafant més rellevància a les instal·lacions de totes les llars és la instal·lació i ús d’aparells i sistemes que funcionen amb energies renovables. La importància d’aquest departament dins de RIGASA demostra la filosofia important de l’empresa d’estar pendents contínuament de l’evolució del mercat i aportar als seus clients els productes més nous i que més s’adapten a les necessitats de la gent, buscant, a més, millorar l’eficiència i reduir la contaminació.

Rigasa

Rigasa S.L
Passeig Cementiri, s/n
17600 Figueres
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 50 90 00
Contacte
info@rigasa.com
www.rigasa.com

tornar »