Restaurant Sancho Panza, cuina de qualitat

El Restaurant Sancho Panza es va fundar per Josep Gifré ara fa cinquanta anys. Avui en dia continua regentat per la família Gifré, amb Pere Gifré al capdavant. Des dels seus inicis, el Restaurant Sancho Panza ha ofert als seus clients una cuina catalana i de mercat, amb un estil mediterrani i tradicional en un entorn agradable i professional, avalat per aquests cinquanta anys d’experiència.

El menú diari del restaurant té uns plats molt cuidats com l’arròs negre, les carns a la brasa, el peix fresc, el bacallà a la mussolina d’all... Uns plats exquisits que es poden trobar en el menú diari, d’11,30€, on es poden escollir entre cinc primers, cinc segons i inclou les postres l’aigua el pa i el vi. A més a més els festius es podrà degustar un menú especial per tan sols 17,80€.

Sancho Panza disposa d’espai per a 280 comensals , un espai que permet la celebració de banquets a preus assequibles, per celebrar-hi casaments o qualsevol tipus d’esdeveniments a molt bon preu i amb una gran qualitat.

L’ambient del restaurant Sancho Panza és còmode, agradable, relaxat, ideal per gaudir de un bon dinar en família, amb amics o en grup. El restaurant es troba a la carretera Nacional II, a tan sols 3km de Figueres, direcció França al km9, al terme d’Hostalets de Llers.

L’horari del Sancho Panza és de 12:30h. a 15:30h. pels dinars i de 20h. a 22:30h. pels sopars. L’únic dia que tanca és els dilluns al vespre. Es poden fer reserves per telèfon al 972 50 56 39.

Restaurant Sancho Panza Restaurant Sancho Panza

Restaurant Sancho Panza
Ctra N-2 Km 9 direcció França,
a 3km de Figueres
17730 Hostalets de Llers
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 505 639
Contacte
info@restaurantsanchopanza.com
www.restaurantsanchopanza.com

tornar »