Restaurant El España, cuina de qualitat al nord de la Costa Brava

El restaurant està situat al Passeig de la Sardana, 4 de Portbou.

Una cuina cuidada, amb una extensa carta amb carns, peixos, marisc i arrossos de la millor qualitat es troben a la carta del Restaurant España, situat a un dels paratges més bells de la Costa Brava, al costat de la platja a Portbou.

Diferents menús i plats tradicionals de la cuina catalana i espanyola són els protagonistes del restaurant que completa amb una excel•lent proposta gastronòmica les activitats que es poden fer en aquest paratge: rutes turístiques per descobrir la reserva natural de Cerbère/Banyuls, rutes btt, activitats esportives, activitats marítimes, senderisme, platges, museus...

Paella marinera, paella valenciana, graellada de peix, freginada de peixets, entrecot o un bon filet són alguns dels plats que es troben a la carta del restaurant. Entre els menús s’hi pot trobar el menú Empordà, el Roussillon, el Comunitari, el Mediterrani i el menú per a nens. Tots aquests menús especialment pensats per gaudir de les diverses cuines que s’uneixen al restaurant España.

El restaurant Espanya és un restaurant amb història donat que va néixer al 1905 en forma de casino del poble, una etapa que es va allargar fins al 1936. Després va passar a ser el Bar España, posteriorment, l'any 1983, es va transformar en l'actual Restaurant España, del que n’és propietari Manuel Flores Crespo.

Restaurant El España

Restaurant El España
Passeig de la Sardana, 4
17497 Portbou
Girona, Alt Empordà
T: +34 972 390 008
Contacte
info@restaurantespana.cat
www.restaurantespana.cat

tornar »