Restaurant El Jovent, el lloc de trobada de l’Empordà amb la cuina de qualitat

La versalitat del restaurant queda palesa en la gran varietat de plats que es troben a la seva carta que s’adapten a cada àpat.

L’Empordà es respira en tots i cadascun dels seus pobles, alguns s’identifiquen per l’Albera, els altres per la plana... Però allò que fa únic a l’Empordà és la seva porció de Costa Brava. Entre els pobles de la Costa Brava s’hi troba Colera, un petit poble amb l’encant que li atorga els trets característics de l’Empordà i de la Costa Brava.

Un altre tret diferencial de l’Empordà és, sens dubte, la bona cuina; la qualitat d’un bon plat cuinat a foc lent, amb els millors productes de temporada, amb els productes propis de la terra...

El lloc on es pot trobar la suma d’aquests dos elements és al restaurant el Jovent de Colera, un restaurant amb una gran versatilitat pel que fa als plats: s’adapten a cada temporada; i pel que fa la carta: es diferencien els dies de cada dia dels caps de setmana.

A diari es pot gaudir d’un menú més senzill, però amb plats per a tots els gustos, tots ells propis de la cuina catalana i de mercat que caracteritzen El Jovent. Però és en els menús de temporada i a la carta on es desplega la millor cuina del restaurant, que capten l’essència dels productes propis de cada moment, com els arrossos amb la paella, l’arròs de bolets amb bacallà o l’arròs amb bolets i cargols, entre molts altres plats.

El maridatge dels àpats és molt important i més a l’Empordà, amb un creixement exponencial de la DO Empordà. Al restaurant El Jovent s’hi troben alguns dels millors vins de l’Empordà a més de vins d’altres procedències, que posaran el toc definitiu a un bon àpat.

A més dels productes emprats i de la qualitat de la cuina, l’èxit del Jovent de Colera està avalat pels anys d’experiència -el restaurant va obrir les portes per primera vegada al 1982- i pels seus espais: una àmplia terrassa amb vistes als darrers paratges de l’Albera i un ampli menjador amb capacitat per a grups de totes les mides.

Restaurant El Jovent

Restaurant El Jovent
Carrer Francesc Ribera a Colera
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 389 009
Contacte
info@restauranteljovent.com
www.restauranteljovent.com

tornar »