Casa Pepe: la millor cuina empordanesa

Restaurant Casa Pepe, situat a la carretera nacional-II, al quilòmetre 760, a Hostalets de Llers, a prop de la sortida 3 de l’ Ap-7.

A Casa Pepe s’hi troba una cuina mediterrània, catalana, del país, amb plats típics de la comarca: cuina empordanesa. Hi ha una àmplia carta de carn a la brasa, peix a la planxa i especialitats com les galtes de porc, pollastre amb escamarlans, conill amb cargols, bacallà amb mussolina d’all o amb samfaina...

A més de la carta s’hi pot trobar el menú diari dels migdies, al preu d’11€ (a escollir entre quatre primers i quatre segons). A les nits i els caps de setmana també hi ha menú, una mica més car, però també molt econòmic, 17€ (a escollir entre cinc primers i cinc segons).

Tant al menú de diari com a de nits i caps de setmana s’hi troba el primer, el segon, les postres i la beguda. Casa Pepe disposa d’amplis espais, amb una terrassa coberta que s’utilitza tot l’any on hi caben unes cent persones. A més a més al menjador interior hi ha espai també per a una cinquantena de persones.

Normalment aquest espai és per a grups, que poden ser molt nombrosos, de fins a 40 o 45 persones. Casa Pepe farà menús especials, ja sigui amb primer plat i segon a escollir o bé amb un aperitiu d’entrada i un segon plat a escollir. Tot plegat en un ambient molt familiar.

Casa Pepe obre des de les 10 del matí, oferint esmorzars de forquilla i ganivet com el pa amb tomàquet i embotit, els entrepans calents, carns a la planxa, etc I als migdies de 12:30h. a les 15:45h està oberta la cuina per a fer el servei de dinar. Al vespre podreu anar a Casa Pepe a partir de les 19h. s ’ha de tenir en compte que el dia de descans setmanal és el dimarts i només es tanca per vacances durant els dies de nadal.

 

Restaurant Casa Pepe

 

Més articles ...

Restaurant Casa Pepe
Carretera N-II, KM790
7730 Hostalets de Llers
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 50 62 64
Contacte
info@restaurantcasapepe.com
www.restaurantcasapepe.com

tornar »