Mengem a… Can Narra

Can Narra té un públic molt familiar, clients que venen d’arreu de les comarques gironines i també de Barcelona. En alguna ocasió també venen clients del sud de França, de la zona de Perpinyà i rodalies. Un restaurant amb clients d’arreu que el visiten per gaudir dels seus plats.

L’espai
El restaurant està situat al Port de Llançà, just al passeig del Club Nàutic, davant les barques, per tant una situació immillorable des d’on podem gaudir de les vistes del Port i de la platja del Castellar. Amplis espais lluminosos, amb grans finestrals.

Història
El Restaurant Can Narra va ser fundat a finals de la dècada dels quaranta per Lluís Calsina Falcó. Posteriorment se’n va fer càrrec la seva filla, Dolors Calsina i actualment el seu nét, Josep Cervera Calsina, està al capdavant de la cuina. Tres generacions de la família portant el restaurant.

El menjar
Hi trobem cuina de peix, una cuina marinera. El peix es compra diàriament a la llotja del Port de Llançà, per tant un peix molt fresc i de molta qualitat que preparen en forma de tot tipus de peixos a la planxa, arrossos, etc. La qualitat del producte és una de les prioritats del restaurant. Entre els seus plats destaca el suquet de peix, un plat exquisit.

La carta
Excepte en ocasions especials en què es fan menús amb un producte en concret a Can Narra es menja a la carta, amb un preu mig de la carta de 40€ el servei complet.

Restaurant Can Narra

 

Més articles ...

Can Narra
C. Castellar, 37
17490 Port de Llançà
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 380 178
Contacte
info@restaurantcannarra.com www.restaurantcannarra.com

tornar »