Raids al Vent, pur btt envoltat de natura per l'Alt Empordà

Raids al Vent és una ruta circular de 4 dies amb inici i final a Roses, que fa la volta a la comarca de l'Alt Empordà mitjançant un recorregut de 274 km amb un desnivell positiu acumulat de 5.000 m., i que en un 95% del seu recorregut passa per corriols, camins i pistes forestals.

4 inoblidables dies de pur btt envoltat de naturalesa disfrutant amb els teus companys de tot el que ofereix l'Alt Empordà. Tot el que fa Raids Vent coincideix a definir la ruta com espectacular.

Raids al Vent és una iniciativa de l’empresa EASYBIKES. És una empresa jove, creada al 2006 per persones amb llarga experiència professional en l'àmbit del ciclisme i bon coneixement del territori. Ubicats a la comarca de l' Alt Empordà, en el cor de la Costa Brava.

El primer pas, és decidir en quantes etapes es vol fer la ruta, depenen de la forma física dels bikers, es proposa fer-la en 3, 4 o 5 etapes. En funció del nombre d’etapes, s’escull l’allotjament. La ruta es pot iniciar en qualsevol de les localitats que trobareu a la pàgina d’allotjaments.

Raids al Vent Raids al Vent

Raids al Vent
Riera Ginjolers, 101
17480 ROSES
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 459 636
Contacte
info@raidsalvent.com
www.raidsalvent.com

tornar »