Pensió Fluvià, restaurant bar i habitacions a Bàscara

Pensió Fluvià hostal, hotel-restaurant a Bàscara, Alt Empordà, a la província de Girona (Catalunya). Habitació amb allotjament i esmorzar, assaboreix el menú o la carta, també amb plats per emportar a casa.

Bàscara disposa d'un entorn rural i d'un casc antic amb carrers empedrats digne de ser admirat. Gràcies a la seva situació gairebé equidistant de Figueres, Girona, Banyoles i l'Escala, Bàscara s'ha convertit en un petit centre de rodalies.

Es troba a 1 hora de Perpinyà, 01:30 de Barcelona, a mitja hora de la casa museu Salvador Dalí de Cadaqués, Alt Empordà, a 15 quilòmetres del Museu Dalí, de Figueres; a 18km de les precioses platges i cales de la Costa Brava i de la marina d'Empuriabrava, a la província de Girona, on podrà realitzar diferents rutes i senderisme.

L'allotjament es caracteritza per habitacions barates, netes, senzilles i equipades amb televisió. Un ambient acollidor, un tracte agradable i el punt de partida ideal per a totes les seves activitats de vacances. El Bar Restaurant Fluvià és un establiment familiar amb més de 30 anys d'experiència. Preus econòmics i ofertes d'hotels a Girona.

Pensió Fluvià Pensió Fluvià

Pensió Fluvià
C. Girona 27
17483 Bàscara
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 560 014
Contacte
info@pensiofluvia.com
www.pensiofluvia.com

tornar »