Mobles Fàbrega, 50 anys del millor servei

La gran qualitat del servei que ofereix m obles Fàbrega és la bandera que fidelitza els seus clients.

Aquest any 2014 la botiga Mobles Fàbrega celebra el seu 50è aniversari. És la segona botiga més antiga de Figueres, una botiga que va iniciar Albert Fàbrega, sogre de l’actual gerent, Miquel Quer i Prat.

La clau de l’èxit i de la fidelització dels clients a Mobles Fàbrega és gràcies a mantenir la política empresarial d’Albert Fàbrega, una política que, segons paraules de Miquel Quer, es basa en la màxima: “Nosaltres fem la venda, nosaltres la portem, nosaltres la cobrem i, sobretot, nosaltres solucionem qualsevol problema que pugui sorgir”.

Aquesta màxima permet que a Mobles Fàbrega el client sigui sempre atès per la mateixa persona de manera que sempre sap on dirigir-se si sorgís qualsevol problema. Aquest fet és totalment impensable en grans magatzems on no es cuida el detall ni s’obté una atenció personalitzada com aquesta. Mobles moderns, mobles clàssics, tapisseria i matalassos... Qualsevol moble que es busqui es pot trobar a Mobles Fàbrega, inclús mobles pensats per a equipar petits pisos o apartaments. Mobles Fàbrega s’adapta a qualsevol espai i pot fer a mida tot allò que es necessiti.

Sempre sense perdre la gran qualitat del material emprat i la garantia de tots els mobles instal.lats. Sens dubte la millor publicitat de Mobles Fàbrega és el boca orella, les experiències positives de tots els clients que han pogut quedar contents gràcies a que en aquesta botiga troben: la solució a mida, la qualitat del producte, el bon servei personalitzat i l’excel·lent servei post venda.

Mobles Fàbrega vol donar les gràcies a tots els seus clients que han fet possible la fita dels 50 anys de la botiga. Gràcies per la vostra confiança.

Mobles Fàbrega

Mobles Fàbrega
Carrer Barceloneta, 19
Carrer Cadaqués, 6
17600 Figueres
Girona, Alt Empordà
T: 972 50 43 40
Contacte
moblesfabrega@hotmail.com
www.moblesfabrega.com

tornar »