La maquinària de qualitat per al sector de l’ hostaleria a Maquifred

Maquifred SL és una empresa dedicada a la compra venda de maquinària d'hostaleria , mobiliari relacionat amb el món de l’hostaleria i disseny integral de cuines per a restaurants i hotels. A més a més l’empresa ofereix tot tipus de material i consumibles per a restaurants, bars i cafeteries.

Alguns dels productes que Maquifred ofereix als seus clients són rentaplats, vitrines expositores, congeladors, neveres, màquines de gel, forns... Tot sempre amb les millors marques del mercat i garantint la qualitat dels seus productes. Amb més de 25 anys d’experiència, l’empresa situada al carrer Nou 176 de Figueres -a l’entrada de la ciutat pel seu sector oest- posen a disposició dels seus clients un servei de qualitat i eficient amb el consell dels millors professionals.

Maquifred, a més de la compra i venda de maquinària d'hostaleria, ofereixen els seus clients una àmplia gamma dels millors productes de neteja en general per als seus establiments, així com tot tipus de mobiliari . A més a més ofereix un servei d'assistència tècnica propi per assegurar que els seus clients tinguin totes les garanties de ser en una empresa "sana i neta".

Botigues de l'alimentació, hotels, bars i restaurants tenen fil directe amb Maquifred, un negoci que s'ha vist obligat a evolucionar amb celeritat: "Hem hagut d'anar ampliant la llista de serveis. Abans predominava més el producte de segona mà, però ara hem incorporat la maquinària nova i el mobiliari", comenta Silvia Cañadas, la propietària.

A més de la botiga de Figueres, Maquifred té a disposició dels seus clients una botiga online, a www.maquifred.com on es poden trobar de forma molt organitzada els diferents tipus d’electrodomèstics i mobiliaris entre d’altres que Maquifred té a la venda. A la pàgina web, a més, es podrà trobar una descripció detallada de cada producte i es poden adquirir d’una forma ràpida, senzilla i amb un termini d’entrega molt ràpid que oscil·la entre les 24 i les 72 hores en dies laborables.

Maquifred

 

Més articles ...

Maquifred S.L
C. Nou, 176
17600 Figueres
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 674 222
Contacte
info@Maquifred.com
www.maquifred.com

tornar »