Suculents àpats i carns per aquest Nadal a la Carnisseria Manera

Plena de gom a gom -garantia de qualitat- tots els treballadors de la Carnisseria Manera es mouen amb rapidesa i precisió per tal d'atendre totes les persones que hi ha a l'establiment, així com tots els encàrrecs que es poden fer tot telefonant al local del carrer Vilafant, o al del carrer Alberes, de Figueres.

A la carta que s'ha editat expressament per a aquestes festes nadalenques, trobem entre d'altres: pollastre de pagès i pollastre ecològic; indiot de pagès, pularda, pintada, perdiu de caça, oca, ànec mut, faisà; filet de porc i secret duroc; filet de vedella, cabrit de Delfià, pollastre farcit i cuixes de pollastre farcides; roastbeaf, espatlla de cabrit, galta de porc, calamars farcits; sopa de galets amb pilota trufada, sopa de ceba; carpaccios de vedella, bacallà i gamba; canelons de festa major amb beixamel trufada, canelons de rostit, ceps i rovelllons confitats, caneló de rap i gambes; anxoves del Cantàbric, salmó salvatge Carpier, bombetes de gamba llagostinera, bombetes de ceps; safates de formatges trufats i d'embotits de gla.

Menús
Per a l'ocasió, Carnisseria Manera ha elaborat dos menús de festes diferenciats. Per un costat, proposa un de 18€ per persona, el qual dóna a escollir de primer plat: pastís de rap i gambes, o sopa de Nadal amb galets i mandonguilles o capuccino de ceba amb cruixent de ceba. I de segon: bomba de foie, codony i ametlles o de roquefort i nous o platillo de pollastre de pagès amb botifarra i cebetes.

L'altre menú, de 28€, consta de sopa de Nadal amb galets i mandonguilles trufades o foie mi cuit, de primer. I de segon, cuixa de pollastre de pagès sense os amb la seva salsa o llata de vedella cuita a baixa temperatura cuita en la seva salsa o bomba de foie, codony i ametlles o bomba de roquefort i nous. Ambdós menús disposen de tres guarnicions diferents per acompanyar els àpats.

Carnisseria Manera Carnisseria Manera

Carnisseria Manera
C. Vilafant 51 - T: 972 500 947
C. Albera 5 - T: 972 501 134
17600 FIGUERES
(Girona, Alt Empordà)
Contacte
maneracasademont@hotmail.com
www.manera.cat

tornar »