Josep Comerma, especialista en tractament de varius amb les últimes tecnologies

El doctor Josep Comerma i Casas és especialista en el tractament de les varius utilitzant noves tecnologies com el làser, radiofreqüència per a varius esclerosants, i també amb líquid o amb escuma. Té clíniques a Figueres, Banyoles i Girona.

El doctor Josep Comerma tracta les varius i varius esclerosants amb radiofreqüència o cirurgia bascular, si cal. És especialista en cirurgia bascular i els tractaments clarivein o amb làser. Ideal per solucionar les varius resultants d'un embaràs i, encara més, en la prevenció de la seva aparició de les varius.

Les seves clíniques s'encarreguen de minvar o eliminar les patologies de les venes, com la tromboflebitis, l'esclerosi -amb escuma-, cuperosis; elimina els punts rubí, i també es val d'edemes i linfoedemes.

Si busca un especialista en tractament de varius el trobarà a la consulta de Figueres; Banyoles, a la Clínica Salud Infirmorum, i a Girona, a Giro-Klinic; a Catalunya.

Doctor Comerma especialistes en: varius, radiofreqüència, tractament varius, tractament esclerosant, esclerosi varius, cirurgia vascular, cirurgia varius, especialista en cirurgia, tractament làser, tractament radiofreqüència, tractament clarivein, punt rubi, varius làser, varius embaràs, Prevenció varius, edemes cames, tractament varícules, aranyes vasculars, tractament cuperosi, patologia venosa, tractament tromboflebitis, tractament linfoedemes, esclerosi amb escuma, eliminar varius, eliminar punts Rubí, varius cames.

Josep Comerma

Josep Comerma
C. Tramuntana, 6 - 3r 2a
17600 FIGUERES
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 50 75 19
Contacte
info@josepcomerma.cat
www.josepcomerma.cat

tornar »