Forn de Pa Rústic de Sant Estebe de Guialbes

La botiga, situada al carrer Juli Garreta, 2 de Figueres, ven el pa fet a mà i cuit al forn de llenya de Sant Esteve de Guialbes.

Juan Fernández Moya és el flequer artesà del forn de pa rústic de Sant Esteva de Guialbes, un forn amb més de quaranta anys d’història que manté l’obrador al poble de Sant Esteve de Guialbes. Actualment es fan fornades d’entre 100 i 200 barres al dia i es reparteixen en diferents botigues, restaurants i fleques de Figueres i la comarca. Una de les especialitats del Forn de Pa Rústic és la baguette, feta de forma tradicional, més natural i sense additius. Un pa biològic i sense mantega, amb un sabor més intens.

Entre les varietats de pa s’hi troba el pa de quilo, el pa de mig quilo, la barra de 1/2, la barra de quart, com a especials, el pa integral, el pa de quatre cereals, el pa negre, el pa de sègol i espelta, el pa andalús, barra de quatre crostons, pa de Dalí… Una gran varietat de pans per a tots els gustos, tots fets artesanalment. A més del pa, també s’hi poden trobar tot tipus de pastes, magdalenes, bunyols... Tot fet de forma artesanal. Cada temporada es fan els dolços típics, com les coques de Sant Joan el passat mes de juny. El Forn de Pa Rústic es troba al carrer Juli Garreta, 2 de Figueres. El forn obra diàriament les seves portes de 7.30h. a 14h. excepte els dilluns, que es tanca l’establiment.

També el trobem a Castelló d’Empúries al carrer Mestra Blanch número 11. I el seu horari és de 8.00 h del matí a 14h.

Forn de Pa Rústic

Forn de Pa Rústic
C. Juli Garreta, 2
17600 Figueres
Girona, Alt Empordà
T: +34 674 780 884
Contacte
info@forndeparustic.com
www.forndeparustic.com

tornar »