Ferros Perich, compra venda de matèries primeres i venta de material nou de ferro i ferreteria

Ferros Perich S.L. és una empresa fundada al 1972 que actualment disposa de dues instal·lacions ben diferenciades , una dedicada a la recuperació, recollida i venda de matèries primeres i una altra destinada a la venda de ferro nou i ferreteria.

Reciclatge de material

L’empresa fa la compra, venda i recollida de diversos materials com el paper, ferros, metalls, maquinària... Sempre oferint el servei de gestió i transport de residus amb els vehicles propis de l’empresa adaptats a cada necessitat (grues, bolquets, etc.). En aquesta secció de l’empresa, també es realitzen desballestaments industrials; Tall a mida del material amb serra, cisalla, plasma, bufador o eina abrasiva; Recollida de vehicles fora d’ús i gestió de baixes de trànsit. L’empresa dedica molts recursos a la transformació constant i la revisió dels procesos per tal d’ajustar-se a les normes mediambientals més estrictes.

Ferro nou i ferreteria
Des del 2008, Ferros Perich té a disposició dels seus clients aquesta secció on es ven ferro nou i productes de ferreteria. Aquí s’hi poden trobar acers per a formigó, perfils metàl·lics, tubs, xapes, tanques metàl·liques, portes, tancaments perimetrals... A més d’una amplia gamma de productes de ferreteria com eines, elements de reg, serralleria...

Per a empreses i per a particulars Ferros Perich és una empresa que serveix tant a professionals com a particulars. La diversitat dels productes que ven fa que entre els seus clients s’hi trobin professionals de la construcció, la jardineria, lampisteria, serrallers... I també clients particulars que cerquen elements metàl·lics a mida o productes de ferreteria per a ús propi. Ferros Perich S.L.

Ferros Perich

Ferros Perich
Pol. Ind. La Coromina
Av. Àlguema, 7-11
Sta. Llogaia d’Àlguema Girona, Alt Empordà
T: +34 972 50 06 24
F: +34 972 67 20 68
Contacte
info@ferrosperich.com
www.ferrosperich.com

tornar »