El Racó de l’Albera: el plaer de gaudir de l’entorn amb una bona copa

Tapes, copes, passejades en burro i un magnífic paratge es troben al Racó de l’Albera de Garriguella.

Molt a prop del centre de reproducció de tortugues de Garriguella, amb unes vites meravelloses a l’Albera, en un indret tranquil, agradable i relaxant, s’hi troba el Racó de l’Albera Club d’hípica, un magnífic espai per gaudir amb la família, amb amics o per gaudir-ne sol del silenci i el benestar de la zona.

El Racó de l’Albera permet fugir de l’estrès del dia a dia i oblidar-se de tot, sense trànsit, ni sorolls, amb espais de joc per als nens i una gran zona de gespa. Ja sigui després d’una excursió o anant directament a fer un toc, el Racó de l’Albera és un bar molt recomanable.

A la carta del Racó de l’Albera s’hi troben una gran varietat de tapes i entrepans freds i calents, amb tapes com els cargols, popet, croquetes, salsitxes, amanides, varietats d’ibèrics... A més d’una barbacoa per poder fer un bon àpat amb carn a la brasa.

A l’estiu el Racó de l’Albera obra cada dia les seves portes durant tot el dia, per poder anar a prendre una copa, unes tapes o poder tastar els còctels i triar-ne d’una àmplia carta on hi ha, també, diferents tipus de Mojito –de coco, maduixa, xíndria... Tot plegat al millor preu.

El Racó de l'AlberaA banda del bar, el Racó de l’Albera també ofereix passejades en burro català, per a nens i per a tota la família, amb diverses tarifes que van des dels 6€ per 15 minuts fins a passejades més llargues de 1 o 2 hores.

Tots els dimecres al vespre hi ha actuació de música en viu amb un espectacle fet a mida dels assistents, que poden demanar cançons a la carta que seran tocades i cantades en viu. Es recomana que els dimecres al vespre i els caps de setmana es reservi lloc trucant per telèfon al 676 58 50 16.

El Racó de l'Albera

El Racó de l'Albera
Davant del Centre de Reproducció de Tortugues
Garriguella
Girona, Alt Empordà
T: +34 633 576 272
Contacte
www.elracodelalbera.com

tornar »