El Dynamic cerveseria

La història del Dynàmic va lligada a la de Figueres. I d'això ja en fa més de 50 anys. Inaugurat el 20 de juny del 1962, per la seva barra, cadires i sofàs s'hi han viscut multitud d'experiències personals que han convertit l'establiment figuerenc en una referència i en un punt de trobada que va més enllà de la capital altempordanesa.

Amb la intenció de no perdre aquestes arrels, records, i amb l'objectiu d'aportar una nova visió del Dynàmic Cerveseria, el 10 d'abril del 2014 es va produir la reoberta del mític bar figuerenc. Totalment renovat, però amb la mateixa màgia de sempre.

Des del Dynàmic Cerveseria mimem, treballem i lluim amb orgull els productes de l'Empordà i de Catalunya. Des d'una representació notable de la DO Empordà a la nostra carta de vins, passant pel pa elaborat especialment per assaborir amb les nostres hamburgueses o els ous ecològics amb els quals ens obsequien les gallines de la Teresa. Anxoves de l'Escala, Taps de Cadaqués, mel de l'Empordà, miniflaona de Figueres... Hamburgueses batejades amb alguns dels personatges més il·lustres de la ciutat com la Monturiol, la Salvador o la Ventura. Hot dogs amb segell empordanès com el Cap de Creus o l'Albera...

El Dynàmic El Dynàmic

El Dynàmic
C. Monturiol 2, Camaño 1
17600 FIGUERES
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 50 00 03
Contacte
hola@eldynamic.com
www.eldynamic.com

tornar »