Edibikes, la referència del món ciclista a Figueres

El passat divendres 3 d’octubre va obrir portes a Figueres una nova botiga de bicis. Es tracta d’Edibikes, un espectacular espai de 200 metres quadrats situat a l’Avinguda de Roses numero 39 que han engegat cinc emprenedors altempordanesos, tots ells professionals del món ciclista decidits a oferir un espai de qualitat dedicat a la bici en la comarca.

A Edibikes cobreixen totes les necessitats que demana el mercat; es poden trobar bicis de tot tipus i per a totes les butxaques, des de muntures de 150 euros per a aficionats que només volen sortir de passeig algun cap de setmana, fins a models per als riders més exigents manufacturats amb els millors materials que poden arribar als 12.000 euros.

Quatre són les marques que distribueixen en exclusiva; Megamo, Massi, Berria i Pinarello; abraçant tots els tipus de bicis que aquests destacats fabricants ofereixen en els seus catàlegs, ja siguin bicicletes de carretera, de trekking, urbanes, de passeig, de viatge o BTT’s. També distribueixen les bicis elèctriques de la prestigiosa marca italiana Benelli.

A Edibikes a banda de botiga i taller, també disposen d’un servei tècnic professional i la venda de recanvis i accessoris. A més, la botiga disposa d’un ampli aparcament per aquells que es desplacin fins allà amb cotxe amb la intenció de deixar o recollir una bici. Sense oblidar que adapten els seus horaris a les necessitats dels clients que no puguin coincidir amb els seus horaris d’obertura.

Els cinc emprenedors que encapçalen el projecte són Albert i Xavier Carrón, Xavier Planella, Víctor Cambero i Moises Llenas, tots ells professionals i experts vinculats des de fa anys al món ciclista que com expliquen “han decidit fer de la seva passió un modus de vida”. Entre les primeres mesures que han posat en marxa és oferir preus especials als clubs i les associacions ciclistes que s’adrecin a ells, o convertir-se en un dels patrocinadors de la Unió Esportiva Figueres.

Edibikes

Edibikes Figueres
Carretera de Roses, 39
17600 FIGUERES
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 67 12 66
Contacte
info@edibikesfigueres.com
www.edibikesfigueres.com

tornar »