Cusins S.L., garantia de qualitat, experiència, confiança

CUSINS S.L. s’ocupa de distribuir la millor carn de l’Empordà des de l’any 1977. L’empresa familiar va començar amb una modesta sala d’especejar situada al centre de Figueres, al carrer Nostra Senyora de Montserrat. L’any 2001 es van fusionar amb l’empresa de carns i embotits González Peral i es van traslladar a les instal·lacions actuals del polígon industrial del Recinte Firal. Allà han pogut créixer per seguir oferint un producte de qualitat amb les millors condicions.

CUSINS S.L. compta amb un equip de professionals amb anys d’experiència que treballen en les diferents parts del tractament i distribució de les carns.

CUSINS S.L. ofereix un tracte familiar i de confiança amb la garantia d’anys d’experiència en el sector de la distribució i venda de carn. L’empresa va començar amb carn de vedella però actualment s’ocupa també de tot tipus de carn: porc, xai, aviram, productes elaborats... tota procedent d’arreu de la comarca i a punt per ser distribuïda per tota la província i el sud de França.

Cusins

Cusins S.L
Polígon Industrial Recinte Firal
C. Portugal, 3 - 17600 FIGUERES
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 510 717
Contacte
pilarcusins@cusins.eu
www.cusins.eu

tornar »