Restaurant Can Costa

El restaurant Can Costa, un dels punts gastronòmics més emblemàtics de Figueres i de la comarca, ofereix una cuina de qualitat en un ambient tranquil i familiar. Martí Duran va començar als anys 70 la seva aventura en el món de la restauració agafant les regnes d’un negoci, una fonda de carretera tradicional que havia portat des de feia temps la família Costa. Quaranta anys després la segona generació segueix al peu del canó per a oferir la millor qualitat en una carta que varia en funció de la temporada.

El restaurant Can Costa disposa de dos menjadors amb capacitat per a 40 i 60 comensals respectivament, cosa que afavoreix la presència de grups i reunions d’empreses en aquestes instal·lacions.

El restaurant també ofereix un econòmic menú els migdies entre setmana i una extensa carta amb plats tan variats com una amanida de faves a la menta amb pernil, croquetes casolanes, peus de porc a la brasa o carpaccio de salmó amb vinagreta de menta, entre d’altres.

El xef, Dani Duran i el seu equip de professionals ofereix una cuina amb varietat de plats típics i també de cuina internacional per a sorprendre i seguir situant Can Costa com un dels referents culinaris de la comarca.

Restaurant Can Costa Restaurant Can Costa

 

Més articles ...

Can Costa
Ctra. N-IIa (a 2 Km. de Figueres)
Ap. 93 Pont del Príncep
17600 FIGUERES (Girona, Alt Empordà)
T: 972 505 259
Contacte
www.restaurantcancosta.net

tornar »