Gaudeix de l’estiu, equipa’t a la botiga Ley’s

Ley’s està situada al Carrer Mallol, és una botiga de joguines i articles per a la platja i de temporada

A la botiga Ley’s hi podem trobar, durant tot l’any, tota mena de joguines. A més a més, segons la temporada adapten l’aparador per posar a l’abast de tothom allò que més necessiten.

A la botiga Ley’s s’hi poden trobar joguines, articles de platja, fotografia, videojocs... En l’època de Carnaval, que és molt important a Roses, també s’hi poden trobar disfresses i complements. Per altra banda també hi trobem els regals informals i un ampli ventall d’articles per a la mainada.

Actualment hi trobem tots els productes de platja, ja siguin joguines, matalassos inflables, figures inflables, ulleres i tubs per anar sota l’aigua, tota mena de pilotes, raquetes de fusta... Tots aquells articles que es puguin fer servir per entretenirnos tant a l’aigua com a la sorra, per tal de fer l’estada a la platja, tant dels infants com dels més grans, molt més divertida i activa.

A més a més també hi trobem tot aquell equipament per a fer l’estada a la platja més confortable: tovalloles, para-sols, bosses de platja...

La botiga Ley’s ha ajustat molt els preus aconseguint uns preus molt competitius per tal d’adaptar-se a les necessitats del client i fer que tothom pugui gaudir de l’estiu o de qualsevol època de l’any amb el millor equipament. Un dels valors afegits de la botiga Ley’s és el tracte personalitzat, l’experiència i els consells de qui t’està venent a més de la proximitat del comerç que col.labora al creixement econòmic de la zona.

Joguines Ley’s

 

Més articles ...

Joguines Ley's
C. Pi i Sunyer, 7
17480 Roses
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 150 204
Contacte
info@botigaleys.com www.botigaleys.com

tornar »