La jogueteria Leys, a Roses, 23 anys entre nines, ninos, jocs de taula, disfresses i maquetes de tota mena

Josep M. Massot: "Les nines que tenen més èxit, ara per ara, són les Monster High, que representen les filles de Frankestein, Dràcula i l'home llop; i les Top Model".

Com afecta la Setmana Santa en la jogueteria?
Doncs, mira, en els petits minos de les Mones. Les nenes continuen demanant princeses, tenim la BlancaNeus d'ara i la d'abans; i els nens volen jugadors de futbol.

Suposo que us afectat el tancament de la pastisseria Mallol?
Doncs sí, perquè abans si algú volia més ninots, venia aquí directament. Ara, amb la crisi, la gent es cuina les seves pròpies mones, però els nens volen els ninos al cim.

Quines són les joguines de moda?
Per a les nenes, les nines Monster High. Hi tenen bogeria; representen les filles de Frankestein, Dràcula i l'home llop. Aquestes nines han superat en vendes a la Barbie. En Bob Esponja ha baixat; Bola de Drac continua i tornen els Barrufets. De les Monster, també hi ha el llit i el mirall, com de Frankestein. I de la de Dràcula, hi ha el taüt. També tenim la dutxa vertical, com d'hidromassatge, però és per immersió, s'omple tota d'aigua.

Caminant per la llarga botiga, ens trobem amb una altra nina que també té molt d'èxit: És la top model. S'està venent molt bé: hi ha quaderns perquè les nenes dibuixin i pintin resseguint un esboç; hi ha el calendari amb gomets; un altre de maquillatge; una historieta més gomets de joies; la granja de cavalls; potals, agenda, diari... A l'actualitat, hi ha una tendència gòtica, i les Top Model imiten a les Monster. Ah i mira! (ho agafa de les lleixes) un xampú d'un litre per a les Monster i les Top Model. De les Monster, també hi ha molts complements com tovallola de platja i sabates.

I en Súper Màrio?
Ha complert 25 anys, l'estan promocionant molt i s'està venent. A més no és car perquè la seva vestimenta és molt senzilla.

I les Moxie?
"Tranquil·letes", seria la còpia de la Bratz per a nenes més grandetes.

Els Pet Shop?
Durant dos/tres anys han sortit bé, però ara ja no.

I els caps grans de nina?
Només es venen per Nadal. N'hi ha que porten les mans perquè també se'ls pinti les ungles.

I encara existeix la Srta. Pepis?
Sí, fa dos anys que ha tornat i ha sortit amb força.

De cop, s'atura en les "Chi chi love" i comenta: "Tenen cada nom! Són gossos emperifollats". Tot seguit, ens explica que Lego ha baixat preus i Playmòbil ha pujat. Així com que, a França i a Alemanya, la joguina bèl·lica és prohibida. Per cert, pel que fa a productes del Barça, Josep M. Massot, té bufandes, rellotges, tasses i paraigües...

Joguines Ley’s

Joguines Ley's
C. Pi i Sunyer, 7
17480 Roses
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 150 204
Contacte
info@botigaleys.com www.botigaleys.com

tornar »