Les Bones Herbes, herbes i molts més productes naturals

Des del 1994, Esteve Juanola obre cada dia les portes de Les Bones Herbes, una botiga on, a més d'herbes aromàtiques i medicinals, es poden trobar multitud de productes naturals, ecològics i dietètics.

Les herbes, 215 diferents: com poniol, valeriana, regalèssia i camamilla. En refrigeració, paella vegetariana i tofu. Juanola explica que “el tofu és una proteïna de la soja que el règim Duncan ha posat molt de moda. En llets vegetals, s'hi troben d'ametlla, de civada i d'arròs. I de xocolata, n'hi ha sense sucre i biològic; així com de tota mena de galetes, amb idèntiques propietats.

Veiem oli de sèsam, sucs naturals de pastanaga, taronja i llimona, lecitina de soja i llevat de cervesa. Sobre aquest últim, Juanola ens diu que va molt bé per a la pell, per guarir l'acné i que és depuratiu. Pel que fa a melmelades, n'hi ha sense sucre i n'hi ha amb fructosa -el sucre natural de les fruites-.

Ens crida l'atenció i paquet de llenties vermelloses. Juanola ens informa que són sense pell i que el seu ús és per a fer purés o farinetes per a bebés. Veure pipes sense clova no sorprèn, però al costat hi veiem pipes de carbassa igualment sense clova. Bosses de sal per a persones amb hipertensió; pastes integrals i d'espelta (blat salvatge que està molt de moda, diu Juanola), pastes de verdures; cereals d'espelta inflada, tortetes d'arròs, de quinoa -cereal de sudamèrica-, de blat de moro...

L'arròs, la soja, el blat de moro i la quinoa no contenen gluten per la qual cosa són ben acceptades per les persones celíaques, amb intolerància al gluten. Sabons de mel, d'aloe, de calèndula, d'argil·la... provinents de Castelló d'Empúries. Gelea reial amb ginseng i sense ginseng... i així tota la botiga, plena de productes naturals.

Esteve Juanola ens informa que compta amb una clientela variada, des de gent gran que busquen sucre o sal diferents, fins a joves que es decanten per l'alimentació natural. Quant a clients immigrats, Juanola ressalta el client sudamericà que ve a comprar-li quinoa.

Les Bones Herbes

Les Bones Herbes
C. Besalú, 7 - C. Caamaño, 8
17600 FIGUERES
(Girona, Alt Empordà)
T: 972 67 41 35
T: 972 67 04 07
Contacte
info@bonesherbes.com
www.bonesherbes.com

tornar »