Bar La Cabaña, pernil i embotit ibèric de la millor qualitat

Bar La Cabaña és un bar de tapes a prop de Figueres on pot degustar un bon pernil de primera qualitat, amb denominació d'origen. Situat al cor de l'Alt Empordà, Girona. Si busca un bon pernil com a regal d'empresa o per Nadal, el pot trobar al restaurant bar La Cabaña, on trobarà un ambient acollidor i tranquil on passar una bona estona, disfrutar dels millors pernils, productes frescos i de primera qualitat.

El bar La Cabaña va ser fundat per Josep Pérez Montoro el 1971 i actualment ho porta el seu fill, Josep Pérez Villafranca. Està situat a Hostalets de Llers, a 5 km de Figueres (Alt Empordà, Girona), a Catalunya, Espanya. Es troba a la carretera N-2, molt a prop del Museu Dalí de Figueres, a 40 km de la Casa Museu de Salvador Dalí de Port Lligat, a Cadaqués, a 1h 30 minuts de Barcelona i de Perpinyà. A 1 hora de França i a 12 km de la Costa Brava.

Al Bar La Cabaña també pot comprar pernil ibèric i serrà, a més d'altres embotits ibèrics. El pernil ibèric és d'origen de Córdoba, del Valle de los Pedroches, i l'embotit és de Guijuelo, Salamanca. El pernil serrà prové de Trevélez.

L'horari del bar és de 11h a 16h i 18h a 23h cada dia excepte el dimarts, que està tancat.

Bar La Cabaña

Bar La Cabaña
Carretera N-II, nº9 - 17730 LLERS
Girona, Alt Empordà
T: 0034 972 67 10 36
Contacte
info@barlacabana.com
www.barlacabana.com

tornar »