Alutec, fusteria d’alumini, ofereix els millors tancaments

L’alumini és pràctic, còmode i no requereix cap tipus de manteniment. És un material resistent que permet tancament hermètic i aïllament acústic. L’alumini és de fàcil instal·lació en tot tipus de bastiments tant nous com antics. La fusteria d’alumini Alutec, situada a la carretera de Roses a Palau-Saverdera, ofereix productes d’alumini de fabricació pròpia i de la millor qualitat.

Fundada l’any 1975 per Pablo González Gómez, l’empresa Alutec s’ha convertit en un negoci familiar dirigit per Isabel González i Jose Fernández, amb prop de 30 anys d’experiència en el sector. Alutec ofereix tot tipus de tancaments d’alumini i PVC tant per a particulars com per a empreses. Mampares de bany, separadors d’oficina, façanes estructurals, baranes d’alumini i ferro, tot el material de fabricació pròpia perquè els clients disposin de la millor qualitat en tancaments d’alumini.

Instal·ladors oficials de l’empresa d’alumini Cortizo, Alutec ofereix assessorament als seus clients i una àmplia varietat en formes, estils i dimensions per a solucionar qualsevol tancament tant en cases particulars com per a indústries o comerços. Alutec a més s’ha afegit al Pla Renova’t de la Generalitat per a obtenir ajuts en la realització de reformes a finestres en la primera vivenda.

Alutec Alutec

Alutec
Crta. Roses a Palau, Km 3,2
17495 PALAU SAVERDERA (Girona, Alt Empordà)
T: 972 552 314
F: 972 530 166
M: 661 821 921
Contacte
info@alutecroses.com
www.alutecroses.com

tornar »